You Surf, We Send Piranhas

by Molokai

/
1.
2.
02:05
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
02:01

about

Molokai на ова издание се:
Дамјан Маневски (гитара)
Бојан Станиќ (тапани)
Дамјан Грујо (бас)

музика: Molokai

снимено, едитирано, миксано и мастеризирано од Ненад Трифуновски и Дени Крстев (август 2012)

дизајн: Ангела Ризоска

контакт: molokaiau@gmail.com | www.facebook.com/molokaiau

--------------------------------------------------

НАПРАВИ ЗАЕДНО
www.napravizaedno.com

credits

released December 14, 2012

tags

license

all rights reserved

about

Направи Заедно Butel Municipality, Macedonia

do it together record label

contact / help

Contact Направи Заедно